Selecteer een pagina

Moiedag Rokkers en Rokjes!

keetkeur

Onderstaand perbericht gaat er maandag uit in verband met de verkiezing van “De beste Keet van Nederland”. Wij hebben ons aan dit initiatief verbonden en de 3 beste keten winnen een avondje rokken in de keet met Kobus! Dus heb je een keet, lijkt het je wat om mee te doen? Lees het persbericht en kijk voor nog meer informatie op de site:http://www.keetkeur.nl/wedstrijd en schrijf jouw keet in!

Groet’n uut Midden-Drenthe!

Persbericht:

Plattelandsjongeren.nl op zoek naar ‘De Beste Keet van Nederland 2015’

Voor het zesde jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2015. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen een optreden in hun keet van de jonge rocksensatie Kobus en de Rokkers.

De wedstrijd
Jongerenketen kunnen meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2015’ door op de site een keetprofiel aan te maken. Via dit profiel kunnen deelnemende keten laten zien hoe goed zij hun keet hebben georganiseerd op het gebied van thema’s als ‘veiligheid’, ‘alcoholbeleid’ en ‘uitstraling’. Daarnaast moeten de deelnemende keten een workshop volgen die op de zeven Keetkeurthema’s in gaat. Deze workshop wordt gegeven door een jonge keetadviseur die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordeeld. Op 1 december 2015 worden de drie beste jongerenketen bekend gemaakt. De keet met de beste score gaat er vandoor met de titel ‘De Beste Keet van Nederland 2015’. De beste drie keten winnen een keetconcert van de jonge rocksensatie Kobus en de Rokkers.

Jongerenketen
Tot nu toe halen voornamelijk negatieve verhalen over jongerenketen de media. Plattelandsjongeren.nl is ervan overtuigd dat jongeren prima in staat zijn om alles rondom hun keet op een verantwoorde manier te regelen en onderschrijft de sociale waarde van keten voor jongeren op het platteland. Om keetjongeren te faciliteren in het goed en veilig organiseren van hun keet organiseert Plattelandsjongeren.nl elk jaar de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland’.