Drentse boerenrock sensatie

KOBUS
& de rokkers

Wie zijn wij

de drentse dialectband is opgericht in 2014 door Alex schuring en bestaat hedendaags uit Alex schuring (zang en gitaar), Egbert jan koops (drums) en andre westerdijk (bas). twee nuchtere Drenten en Fries die op het eerste gezicht een bijzonder drietal vormen. Maar het jeugdige enthousiasme van alex en Egbert jan vormen een perfecte combinatie met de (levens)ervaring van Andre! Het resultaat: super strakke, loepzuivere, knappende boerenrock dat zelfs de meest stugge boer nog aan het høken krijgt!

 

Ze weten als geen ander het publiek te bespelen en deze improvisatie en interactie maakt dat elk optreden anders is. Een feesttent met 10.000 man of juist een akoestisch huiskamerconcert? Kobus bezorgt je ongetwijfeld een avond om nooit meer te vergeten! 

 

Eigen werk

kobus is bekend van Friesland tot Brabant met grote hits als ‘patat van mien moe’, ‘nog gien 18 nog gien bier’ en ‘gang is alles’. momenteel wordt er druk gewerkt aan het nieuwste album ‘kovvers’ waarbij de heren golden oldies in een Drents jasje steken. houd de socials dus goed in de gaten!

Prijzen en mogelijkheden

 

Kobus en de rokkers is al te boeken vanaf €1050,- ex. Btw. andere wensen dan wat er hieronder aangeboden wordt? neem contact met ons op en dan gaan we kijken wat we kunnen regelen!

 

45 minuten

Exclusief geluid 

en 9% BTW

  • aaneengesloten set van 45 minuten exclusief pauze
  • Inclusief …
 
 
 

60 minuten

Exclusief geluid 

en 9% BTW

  • aaneengesloten set van 60 minuten exclusief pauze
  • Inclusief …
 
 
 

90 minuten

Exclusief geluid 

en 9% BTW

  • twee afzonderlijke sets van 45 minuten inclusief pauze
  • Inclusief …
 
 
 

Geluid

Exclusief 21% BTW

Tot 500 personen


  • Frontlicht (4x LED-PAR vanaf de vloer t.b.v. tegenlicht
  • Mengtafel + toebehoren en bediening
  • Microfoonset
  • Kabelset

Opnamestudio

alex schuring beschikt ook over een eigen professionele studio: de kobus studio. hier kan je terecht voor een album opname tot aan een cd-productie. wij beschikken over afzonderlijke opnameruimtes en versterkers zodat ‘geluidsvervuiling’ voorkomen wordt en elk instrument/spoor afzonderlijk te mixen is. hierdoor is het zowel mogelijk om live (met de hele band tegelijk) of per spoor op te nemen (per instrument). 

 

liever alleen een microfoon in de hand? in overleg kunnen wij tegen een vergoeding ook nummers inspelen.

 

 

contact / boeken

Contactformulier

Contact

EMAIL

info@dekobusstudio.nl

Telefoonnummer

06 - 33700051

Adres

De Kobus Studio
Halerweg 6, Zwiggelte